Драган Митић и Драган Живковић из села Трубаревац код Сокобање погинули су у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила синоћ када су се судраили трактор са приколицом који је превозио кошнице са пчелама и аутомобил "мерцедес" у ком су они били.

Несрећа се догодила око 23 сата на улазу у Сокобању. Према речима таште погинулог Митића, за несрећу је сазнала кад се вратила с посла.

- Не знам шта да вам кажем, троје деце је остало без оца. сада су сирочићи. Држимо се због њих, али ужасна трагедија - каже она за Курир и додаје:

- Возили су иза трактора који је имао две приколице, на којима су биле кошнице са пчелама, и трактор није био осветљен, па га нису ни видели. Како је дошло до саме несреће заиста не знам. Са Драганом је погинио и човек из села, а повређен је трећи човек који је био с њима у колима.

Супруга Драгана Митића опростила се од њега на Фејсбуку уз потресне речи, наводећи да их је "прерано напустио".

Фото: принтскрин Фејсбук/ Dragan Dragana Tesla-Mitic

 

 

 

- Нема више мог драгог Драгана, шта ћу ја без њега? Напустио нас је прерано. Добар човек који је добру душу имао, то се не може заборавити и прежалити - написала је неутешна жена, а испод њене објаве ређали су се коментари у којима су јој изјављивали саучешће и жаљење због њеног губитка.

- Држи се због деце и буди јака! Прерано је отишао и нека почива у миру Божјем са анђелима - стоји у једном од коментара.

Житељи села код Сокобање кажу да су погинули били добри људи, великог срца.

- Шокирали смо се кад смо чули да су погинули. Били су добри људи, и иза њих су остале супруге и дечица. Они су били добри пријатељи и професионални возачи камиона - кажу мештани и додају да је, колико су они чули, повређен и тракториста.

Фото: принтскрин Фејсбук/Dragan Dragana Tesla-Mitic

 

 

Мештани наводе да су Митић и Здравковић кренули да купе гориво како би ујутру кренули на пут камионима.

- Погинули су наводно кренули сниоћ да купе нафту како би ујутру камионима кренули на пут. Нажалост, било им је суђено да као пријатељи и колеге погину заједно - кажу житљи села и додају да Митић има брата близанца.

Драган Митић биће сахрањен сутра на сеоском гробљу.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".