Несрећа се догодила синоћ око 22 часа, на Зрењанинском путу, рекла је докторка Хитне помоћи Ивана Стефановић.

На терен су изашле две медицинске екипе.

- Једна је констатовала смрт мушкарца старости 30 година и мушкарца старости 25 година, а друга је мушку и женску особу, старости око 40 година, превезла у Ургентни центар са видљиво лакшим повредама - рекла је докторка Стефановић.

Аутомобили су потпуно хаварисани, "поло" се окренуо на кров.

Фото: Новости

 

Подсетимо, несрећа се догодила код Бесног фока и учествовала су возила марке "опел зарифа" зрењаниниских таблица и "поло" београдске регистрације. Страдали су путници који су били у "полу".

Несрећа се, како сазнајемо, десила када је из непознатог разлога возило "поло", у коме су погинула два лица, прешло у супротну траку коловоза којом се кретало возило "опел зафира".

Дежурни заменик јавног тужиоца који је присуствовао увиђају наложио је да се уради ванредни технички преглед возила. Такође, наложено је да се изврши обдукција и да се од повређеног возача узме крв ради анализа.

Тужилаштву ће бити достављен извештај са документацијом, након чега ће бити одређено саобраћајно-техничко вештачење, а затим ће Прво основно јавно тужилаштво донети одлуку о покретању или непокретању кривичног поступка.

(Новости)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".