Викторија Митровић и Менсур дошли у сукоб због синоћњих дешавања на журки. Њему је засметало њено играње око шипке, као и стајлинг.

Викторија је изнела позадину свега.

- Све је било због мог играња на журки, можда и јесам мало претерала, али то је мој издувни вентил. Ја не коментаришем њихову везу, а он ме напада - рекла је Вики.

- Јесте, набијате се на ку*ац, па тражите да вас неко поштује! Ниједан нормалан те неће такву прихватити.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Мики ти је рекао сличну ствар, ушао је у собу и рекао ти да, након своје приче, треба да се промениш и просперираш - убацио се Дејан.

- Ја се нећу променити, следећи пут ћу у гаћама ићи! - побеснела је Викторија.

- Ја лошу намеру нисам имао, али ме не занима. Не чини вас моралнијим што се овде не је*ете и немате везу, то је ваше друго лице - рекао је Менсур.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Оно није на граници нормале, ја сам оно само видео у филмовима у стриптиз клубовима. Познато је да ја те ствари не подржавам и да не волим тај стил, то мени прелази неке границе. А не занима ме што сте ви такви, моја ниједна девојка се није тако облачила док је била са мном у вези. Ту је била Чаприћка, Решићка, Мартина... Ја волим мало отменије одевање - говорио је Ајдарпашић.

- Не може нико да ми прича како сам се облачила, ако његова девојка ради оно што ради, а има 17 година - убацила се Ирма.