Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, после подне у брдско-планинским пределима уз локални развој облачности понегде са краткотрајном кишом или пљусковима са грмљавином. Дуваће слаб и умерен, источни и југоисточни ветар.

Јутарња температура износиће од 12 до 17, највиша дневна од 27 до 32 степена. Крајем дана и у току ноћи у северним и западним крајевима се очекује јаче наоблачење које ће условити местимично кишу, пљускове са грмљавином и појачан северни и северозападни ветар.

У Београду данас јутарња температура од 14 до 17, највиша дневна око 30 степени. Већи део дана преовлађиваће сунчано уз повремено слабу и умерену облачност. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни. Увече и у току ноћи очекује се јаче наоблачење које ће условити повремено кишу, пљускове са грмљавином и појачан северни и северозападни ветар. За викенд у целој земљи умерено и потпуно облачно и хладније, местимично са кишом и пљусковима с грмљавином.

У недељу се на истоку и североистоку земље очекују обилније падавине.

Почетком наредне седмице променљиво, свеже, уз смену сунчаних интервала и краткотрајне појаве кише или пљускова са грмљавином. Од среде суво, сунчано и топлије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".