Александар Аврамов, човек који је, према свим информацијама, био у емотивној вези са покојном мисицом замолио је да се не прави никаква афера.

– Једино што могу да изјавим јесте да је Мирјана требало званично да се разведе, те то удато презиме Николић због тога стоји и на крсту и на умрлици – рекао је Аврамов.

Како каже, Мирјанина деца су живела и код оца и код мајке.

– Мирјана и ја смо живели заједно, тако да су та деца често била и са мном. Сви људи који нас познају могу да потврде да сам их доживљавао и гледао као своју. Не желим да се препуцавам преко медија. Молим се за душу покојне Мирјане – додао је Александар.

Фото: Принтскрин/Фејсбук/Miss Serbia, Инстаграм принтскрин/avram_eso_cobra

 

 

На Инстаграм профилу салона за негу лица, који је био у власништву Мирјане, поред њеног имена стоји и девојачко презиме Стојановић. До јула прошле године Мирјанине објаве су биле потписане са удатим Николић. После тога је користила девојачко презиме.

У адвокатској канцеларији Мише Петровског, која је заступала Мирјану у процесу бракоразводне парнице, кажу да је истина да је 25. маја требало да буде одржано рочиште, али је, нажалост, она преминула.

- То је оно најгоре што се догодило. Што се тиче бракоразводне парнице, она траје од новембра прошле године. Мирјана је желела старатељство над децом – навели су из ове адвокатске канцеларије и додали да је могло да се закључи из њеног понашања да је била блиска са Аврамовим, да су заједно долазили у канцеларију и да их је покојна жена ангажовала преко њега, али да немају сазнања да ли су живели заједно.

(Објектив)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".