Водитељ се са својом лепшом половином ретко појављује у јавности, а сада су изнели непознате детеље из свог односа.

- Нас двоје смо прво били пријатељи, па смо се забављали годину и по дана, после чега смо одлучили да успемо. Онај ко каже да за толике године брака није било тешких тренутака, тај лаже јер то није могуће. Обе стране морају да пређу преко много тога. Наравно, жене су толерантније, а посебно када мушкарац има позив као мој супруг. Милан је стално на мети, воли да даје комплименте и окружен је лепим женама које се отимају да буду у његовом друштву јер је забавн и шармантан - рекла је најпре Сандра, али Милан има потпуно другачији став.

Фото: АТА имагес

 

- Њени су гледали благонаклоно на мене, а и она се добро слагала са мојима. Људи на те ствари не обраћају пажњу, а веома су битне. Обоје смо авантуристи, волимо исте ствари . Научили смо шта коме смета, када и ко треба нешто да прећути. Имамо исти поглед на одгајање деце, што је веома важно јер су клинци манипулатори - тврди он.

Фото: В. Данилов

 

Брачни пар је недавно прославио годишњицу брака, а Калинић је тада објавио њихову заједничку фотографију. Тада је испод објаве написао и шта је тајна њиховог успешног брака.

Фото: Инстаграм принтскрин/kalinic.milan72

 

- Питају ме шта је тајна. Ево ово, кад се после 16 година са вама и даље овако смеје. То је тајна - закључио је он.

(Story)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".