Миљана Кулић признала је да њена веза са Лазаром Чолићем Золом није могла да опстане због недозвољених супстанци које је користио упркос томе што је вратила његов  кредит од 20.000 евра, као и коцкарске дугове које је направио.

- Смучило ми се да вечито ћутим и испадам најгора. Не желим више никога да штитим, поготово не Золу који ме је годинама само искоришћавао .

Фото: Jutjub принтскрин/Zadruga Official

 

Ријалити звезда открила је због чега је дошло до прекида њиховог односа.

- Раскинули смо недавно, оставила сам га јер нисам могла више да поднесем његово понашање, пороке, и целокупан начин живота. Схватила сам да ме само користи за новац. Желео је преко мене да уђе у ријалити, а када је схватио да не може покушао је поново да ми изнуди паре за дугове -

Фото: Jutjub принтскрин/Zadruga Official

 

Кулићева тврди да ју је Зола годинама само искоришћавао и да је уморна од решавања његових коцкарских рачуна.

- У протеклих годину и по дана ја сам том човеку отплатила кредит од 20.000 евра, плус сам вратила све његове коцкарске дугове. Он се опет коцкао, испричао ми је да поново дугује, и то 50.000 евра. Када сам му рекла да му нећу дати паре, почео је емотивно да ме уцењује и говори како ја желим да га убију, скроз је полудео -

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Миљана је признала да је највише боли што је Зола био са њом само из користи и да је свесна да са човеком попут њега нема перспективу.

- Схватила сам да ме не воли јер он тренутно нема емоције. Не воли никога, ни своју мајку ни себе. Не могу очекивати љубав од таквог човека. Отишао је од мајке, сада живи са непознатим људима, који су били његови фанови и који се исто коцкају и дрогирају - 

- Он живи тако што цео дан преспава, пробуди се око шест по подне. Нема пара за дрогу па узима разноразне заменске лекове као најгори наркоман. Онда једе, коцка се, и тако обезнањен поново легне да спава. Саветовала сам га да оде на лечење, али он одбија. Шта ће мени то? Ја сам мајка, и не желим да са таквом особом проведем живот - одлучна је Миљана.

Фото: Инстаграм принтскрин/miljana_kulic_official

 

- Намеравам да се посветим себи и својој породици. Када год сам са Золом он хоће да се угојим, да будем што гора. Време је да почнем да мислим на себе. За недељу дана се враћам у Задругу. Хоћу да направим шоу и зарадим довољно новца за себе, сина Жељка и породицу - рекла за крај Миљана и додала да део новца који буде зарадила у ријалитију планира да одвоји за лечење родитеља.

(Ало)