Исказ је најпре давао прослављени певач из Мрчајеваца. Он је у судници био од јутрос од 9 часова и 30 минута, а суд је напустио око 15 и 30.

Његов адвокат забранио му је да даје изјаве за медије, а једино што је заступник Мирослава Илића имао да поручи новинарима је да је певач здравствено добро. Мирослав је у знак потврде подигао палац и наставио.

Адвокат Мирјане Антоновић обавестио је све да не могу да износе детаље са суђења:

- Сви детаљи са суђења се не могу износити. Суђење још није завршено тако да не може да причамо о томе - рекао је Мирјанин адвокат.

Фото: АТА имагес

 

 

- Мирјана, како сте се осећали када сте видели Мирослава после толико времена? - питали су Антоновићеву новинари.

Она није рекла ништа, али је кроз шалу показала да су јој се тресле руке као да је "уплашена" и додала да су она и Мирослав једно другоме добацили нешто.

Након тога је Лепа Брена је дала изјаву.

Фото: АТА имагес

 

- Ја комуницирам са свима, ја никакав немам проблем, ни са Мирославом. Комуницирали смо преко судије, стриктно нам је речено да је суђење затворено за јавност. Дај Боже да се све ово брзо заврши. Надам се да ћемо ми доћи у тај 21. век када ће се преко ДНК анализе утврдити ко је коме мајка и отац, а ко не - рекла је Брена.

Подсетимо, Антоновићева, с којом је Мирослав Илић био пре 30 година у вези док је био у браку, на суду је са певачем како би доказала да је Мирослав отац отац њеног сина.

Мирјана је стигла у пратњи адвоката насмејана, расположена. Као и увек, била је дотерана у белој кошуљи са кратком бундом. У Палату правде је стигла и Лепа Брена, која је велика подршка Мирјани.