Најпознатија глумица на свету Мерилин Монро била је једна од пожељнијих жена на свету, а њен љубавни живот привлачио је доста пажње јавности. Била је склона скандалима али исто тако и неприкосновен таленат.

Фото: Архив Новости

 

Невиђени скандал догодио се када је упловила у романсу са ожењеним Џоном Кенедијем, а о њиховој афери ни данас не престаје да се прича. Док свако има своју теорију оно што је сигурно је то да само њих двоје знају шта је права истина.

Тврдњу гинеколога познате глумице Мерилин Монро који је пре много година рекао да је Мерлинка након два побачаја у јуну 1961. године родила ћерку могло би да потврди постојање Гладис Бејкер Морис.

Фото: Фејсбук принтскрин/Gladys Baker Morris

 

Наиме, Гледис је покренула судски поступак након што јој је мајка Мередит Бејкер, иначе Мерилинкина даља рођака, на самрти 2014. године рекла како је усвојена и да је она заправо плод забрањене љубави између глумице и Кенедија.

"Рекла ми је да се Мерилин плашила да ће је браћа Кенеди убити и њу и дете ако сазнају за трудноћу, тако да се породила у тајности и убрзо ме након рођења сакрила код ње", открила је Гладис.

Након што је пронашла документа да је заиста усвојена Гладис је привела крају поступак доказивања родбинских веза са једним од најинтригантнијих парова у историји.

Ако ДНК анализе покажу да је заиста њихова ћерка, процењује се да ће добити 100 милиона долара.

Фото: Профимедиа

 

Наиме, на толико се тренутно процењује богатство чувене глумице, а ово се сваке године повећава.