- Имала сам брата, који је био старији две године. Он је, нажалост, 2004. извршио самоубиство. Мислим да су нам неки људи ту да бисмо од њих добили оно најбоље и да би требало да будемо захвални што су били део нашег живота ‒ рекла је Наташа и додала да је њен брат био изузетно талентован за музику, да је дивно певао и свирао сваки инструмент који би узео у руке.

Фото: В. Данилов

‒ Ми смо заједно свирали и радили. А онда је себи одузео живот... Опет, ја сам кроз све то много ствари научила о себи, доста сам радила на томе... Али, то је мој живот, тако сам причала своју причу. Причам је и сада, без обзира на све. Сматрам да људи треба да причају о томе и да од тога не треба правити табу, јер да је моја породица имала прилике да од неког чује неке ствари, можда бисмо препознали нешто на време... Али, очигледно је мој живот баш тако исписан - говорила је она.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

‒ После тог догађаја више сам се окренула музици, јер је у мени стално тињао жар који сам осећала и код њега, ту велику љубав коју смо заједно делили према овој професији. И некако осећам да и он живи кроз ово што ја радим. Стално осећам да је ту са мном, да певамо заједно, да свирамо -  признла је Наташа.

СОС телефони за помоћ особама које размишљају о самоубиству

011/7777-000 је СОС телефон који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства - лекари Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић".

Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра "Срце" од 17 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на vanja@centarsrce.org

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".