Тако је заинтригирала Харија Флечера, новинара британског "Индепендента".

- Обожаватељи већ реагују на бизарну песму Србије која садржи необичну референцу на косу Меган Маркл. 'Дубоко хидрирана' коса војвоткиње од Сасекса добила је похвалу у песми 'Ин цорпоре сано' српске певачице Констракте, а то само показује да увек треба очекивати неочекивано на такмичењу за песму Евровизије -  пише новинар Хари Флечер.

Фото: Јутјуб принтскрин/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

 

Он се осврнуо и на латински назив песме који у преводу значи "у здравом телу", те истиче да је Констрактин текст чудан чак и према стандардима Евровизије.

- Почиње стихом 'Која ли је тајна здраве косе Меган Маркл?' Певачица потом наставља с извођењем песме пуне стихова о важности испијања воде, те указује на повезаност проблема с јетром и колутова испод очију. 'Уметница мора бити здрава', наставља се у рефрену пре него што се дода 'Боже, дај здравља'. Певачица за то време на сцени пере руке у инсталацији која личи на козметички салон - наставља Флечер.

Фото: Профимедиа

 

Потом додаје да је сама Констракта рекла да Меган Маркл није толико важна, већ је представница свих оних људи у медијима на које смо фокусирани.

"Још ме није контактирала, али бих волела да чује песму! Ово је песма о атмосфери у којој живимо, која је здравље ставила као највећу вредност", истакла је Констракта.

- Све је врло, врло чудно, али добродошао подсетник зашто толико волимо Евровизију - закључује Флечер.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".