Физички су нападнути од стране групе млађих Албанаца, а како се сазнаје није дошло до тежих повреда, иако су били нападнути флашама и ножевима.

Службеник у Агеницији за пољопривреду Шефки Бајрами потврдио је да се напад догодио.

''Није се до сада овако нешто дешавало. Није било никада проблема. Ни прошле ни претпрошле године. Данас неки млади људи, вероватно због ситуације. Нису из канцеларије. Ово ће утицати на рад канцеларије, да људи више неће имати поверења. Али мислим да ће и то да прође'', рекао је Бајрами.

''Одједном се зачула гласна музика, помињали су Србе, нисам разумео. Рекли су нам да затварају шалтер. Кренули смо ходником напоље кад су кренули да нас ударају. Били су и са леве и са десне стране. Тражили су инцидент. Викали су ''УЧК'' и ''убиј Србина''... Кренули су песницама да ударају, флашама да гађају. Кад смо изашли на улицу зачуле се сирене полиције. Сви смо изјурили и кренули према мосту'', прича нападнути Србин.

Каже да је морао да се врати по оца, који је остао у групи иза, а онда је добио још неколико удараца. ''Полиција је после дошла. Да ли је то договорено-не знам. Не верујем да је било спонтано'', рекао је он.