Певачица за бившег супруга има само речи хвале, а сад је открила и у каквим су тренутно односима.

Фото: АТА имагес

 

- Да не верујете али ништа се није променило, пошто смо последњих годину и по дана били физички развојени. Он не воли пуно да се експонира и увек сам то поштовала, ми скоро више од 8 месеци нисмо заједно и испоштовала сам да се не прича пуно о томе, замолио је да због детета и наших породица то остане што дискретније. Урош је у Цириху, син и ја смо овде, мени је овде и посао, али и да није, увек бих све жртвовала због детета и посао и љубав ако треба - признала је Гога.

Фото: АТА имагес

 

На питање да ли јој је било тешко да се прилагоди новонасталом начину животу, Секулићева одговара:

- Ја сам навикла да идем сама кроз живот наравно уз подршку моје породице и сестре али није лако када си сам са дететом. Устанем у 6, спремај га за вртић, иди у набавку, води га код логопеда, на вежбице, али добро, све су то слатке муке - каже певачица.

Фото: Инстаграм принтскрин/sekulicgoga

 

Како је пре брака важила за једну од најфаталнијих девојака у граду, многи су се обрадовали када је стигла информација о томе да је Гога поново соло. Али о удварачима и новој љубави, она још увек не размишља.

- Немам нешто удварача колико ја знам али то је можда зато што се не крећем по граду. Немам ни времена сад за то - закључила је она.

(Grandonline)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".