- Истина је. Раме јој је поломљено, превезла се од једног места до другог са неким ненормалним лудаком, преко 100 километра на час је ишао у Душановој улици. Ничега се не сећа! Умрла сам од страха, до сад смо били у болници, ја сам се вратила кући јер Жељко спава. Мој брат је до сад био с њим, па је отишао, а Синиша се вратио у болницу да јој однесе ствари - рекла је Марија.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

 

- Петоро је повређено, страшан је удес био... Десно раме јој скроз поломљено и има нагњечење кука. Прошла је кроз цео скенер, глава није повређена, али се ничега не сећа. Не сећа се ни датума рођења, ни свог ни било чијег, ни ништа... Мора да остане у болници до сутра, па ћемо видети шта даље. Укључиће је на инфузију против болова. Разговарала сам са неурохирургом и ортопедом, ставили су јој гипс на раме док сам још била са њом у болници. На глави нема ни крварења, нема ни прелома, глава је у реду. Кук је само нагњечен, није поломљен. Аууу, ово је страшно - закључује Марија.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Kulic (@ticakulic)

Подсетимо, пет особа, међу којима је и Кулићева, повређено је синоћ око 23.50 часова у тешком удесу у Нишу када се „ауди“ крушевачких регистарских ознака закуцао у зид зграде број 84 у Душановој улици. Судећи по стравичним сликама после удеса, права је срећа да у њему нико није настрадао.

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".