- Он има можда 13 или 14 година. Иде улицом и хвата голубове чије главе потом ставља у уста и откида их. Нисам могао да верујем шта видим својим очима - каже један од очевидаца који живи на Гундулићевом венцу у строгом центру Београда.

Наш саговорник каже да је, колико његове комшије и он знају, само у парку на Гундулићевом венцу тај дечак на крајње бизаран начин усмртио најмање четири голуба.

Фото: Википедија

 

- Њему је очигледно потребна помоћ. Колико сам сазнао, он није дете без родитељског старања, па претпостављам да има одређене озбиљне психичке проблеме који су узрок таквом понашању - прича наш суграђанин.

Он додаје да је од пријатеља сазнао да је исти случај као на Гундулићевом венцу забележен и у другим деловима града, на Карабурми и на Звездари.

- Сазнао сам да је дечак са Карабурме и да је тамо прво почео да хвата голубове и откида им главе зубима. Потом је виђен на Звездари, а последњих дана смо га уочили на Старом граду. Верујемо да ће наставити то да ради све док се неко не постара о њему и његовом понашању. Ја тако нешто у животу нисам видео нити сам могао да замислим да ћу видети да једно дете ради такве монструозне ствари - прича саговорник Курира.

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".