Чланице групе Хурникејн које су сарађивале пет година,објавиле су да више неће наступати заједно. Поводом тога, огласилио се и отац Ксеније Кнежевић, али су и бројни пратиоци групе. Ево шта је прокоментарисала Сека Алексић на твитеру поводом распада групе:  

- Мало ми је криво због распада Ураганки, али толико више нису могле да скривају колико се не подносе међусобно да је већ постало и јако непријатно - гласио је један твит корисника ове друштвене мреже, на који се надовезала певачица Сека Алексић.

- Мислим да ће Сања као соло много више да напредује. Пева тако добро да је неупоредиво са 90 одсто певача. Она је врхунски певач.

- У знак захвалности према фановима свих узраста, публици уопште и великом интересовању, у припреми је организација опроштајне турнеје о којој ће медији и јавност бити на време обавештени а која може бити одржана до новембра.- потврдиле су чланице групе. 

- Била је изузетно велика част сарађивати са Сањом, Иваном и Ксенијом које су доказале да су професионалци, те оправдале статус звезда који су у међувремену стекле искључиво захваљујући свом раду, труду, залагању, те таленту! Наглашавамо да су оправдале и поверење које им је дато од стране наше продукције. Због тога још једном понављамо да је до одлуке о прекиду сарадње дошло споразумним путем. Другим речима, сви смо остали у пријатељским односима што је у овом послу јако ретко, као и оне међусобно, и нема места никаквим инсинуацијама.

- За ових пет година, колико смо успешно сарађивали, Сања, Ксенија и Ивана запоставиле су своје породице и приватне животе, нису имале малтене уопште слободног времена, а у периодима када су годишњи одмори, знате и сами, тада смо највише радили као и други музичари, и просто нам је свима потребан предах. Свакако, оне ће одлучивати о даљем развоју својих каријера сходно плановима и очекивањима, а ми им од срца желимо још већи успех од овог који смо остварили заједничким радом.

 За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".