- Гледала сам њихове профиле. Занимало ме је како то оне изгледају, шта оне то можда имају, што немам ја - поручила је Ђоганијева

Ријалити звезда Луна Ђогани јавно је признала да је шпијунирала бивше девојке њеног супруга Марка Миљковића.

Приликом гостовања у једној телевизијској емисији Луна је искрено причала на тему љубоморе и објаснила зашто је пратила Маркове бивше:

- Нисам никад била у фазону да шпијунирам и проверавам, то ме никад није занимало. Нисам тај тип, далеко од тога да сам сада. Нисам Марка проверавала, али сам проверавала његове бивше девојке - рекла је Ђоганијева.

 

 

- Кад смо тек почели да се забављамо, кад смо изашли из ријалитија. Гледала сам њихове профиле. Занимало ме је како то оне изгледају, шта оне то можда имају, што немам ја - рекла је Луна у емисији "Квиз" на "IDJ" телевизији, а на то се надовезала њена сестра Нина.

- Немој то да кажеш, није паметно, веруј ми. То ћеш да кажеш? Ја у животу то не бих рекла.

- Што? Шта ме брига. Зато сам ја Луна Ђогани. И оне гледају мене и те како. Проверавају, из фиржидера искачу - рекла је Луна.

 

 

Подсетимо Луна и Марко венчали су се 18. маја у цркви на Новом Београду. Неколико дана раније судбоносно "да" изговорили су и пред матичарем.