Дежурне ће бити поште и апотеке, док ће паркирање у престоници бити бесплатно у понедељак и уторак. Линија јавног градског превоза 2. и 3. маја саобраћаће по суботњем реду вожње, док ће 1. маја на снази бити недељни распоред.

РАДЕ И ТРЖНИ ЦЕНТРИ

Куповина намирница у малопродајним објектима и трговинским ланцима у недељу, понедељак и уторак биће према уобичајеном радном времену. Такође, радно време неће мењати ни престонички тржни центри, који неће затварати врата за своје посетиоце током првомајских празника.

ДЕЖУРНЕ АПОТЕКЕ

Укупно пет апотека "Београд" ће током првомајских празника примати купце 24 сата. Оне у центру престонице, у Немањиној 2. и Краља Милана 9, у Земуну у Главној улици 34, на Булевару Маршала Толбухина број 30. на Новом Београду и Лазаревачка у Др Ђорђа Ковачевића 27.

Скраћено радно време од 8.00 до 18.00 часова имаће апотеке "Палилула" у Кнез Даниловој, "Браће Ковач" у Криволачкој, "Мирослава Трајковића" у Пожешкој и "Ђуро Ђаковић" у Мајке Кујунџића на Звездари.

ГРАДСКЕ ПИЈАЦЕ

Све пијаце које послују у саставу ЈКП "Градске пијаце" у периоду од 1. до 3. маја радиће по уобичајеном радном времену од 6.00 до 19.00 часова.

Пијаца "Бувљак", биће затворена само у понедељак 2. маја, док ће паркинг на пијаци "Земун" радити 1. маја 24 часа.

ПОШТЕ И БАНКЕ

Пошта у Таковској и на аеродрому "Никола Тесла" радиће током предстојећих празника сваког дана нон-стоп. Скраћено радно време до 15.00 часова имаће експозитуре које раде у оквиру тржних центара. У понедељак и уторак биће затворене експозитуре банака. Бензинске пумпе на општинским и државним путевима првог и другог реда радиће без прекида.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".