Један од наших најпознатијих новинара Миломир Марић велику пажњу је увек привлачио, како професионално, тако и својим приватним животом. Али поред бројних жена које су га увек окруживале, он је одлучио да преко двадесет година проведе у складној љубавној вези са књижевницом Весном Радусиновић.

 

 

Марић је увек волео да препричава како су се он и Весна упознали, те октрио да је она имала 15 година када су се први пут видели, а путеви и животи су им се укрстили много година касније када се она са сином из првог брака доселила у Београд, радили су на многим пројектима заједно, а љубав се у једном тренуту родила па су одлучили да живе заједно. То је очигледно била добра одлука јер су и после толико година заједно у складној заједници, коју никада нису крунисали браком.

Ипак, Весна није једина жена која је успела да освоји Марића, пре књижевнице, био је са својом колегиницом, водитељком Душком Јованић. О њиховој вези се мало зна и детаље свог односа никада нису износили, али Душка је у јавност својевремо о Марићу говорила са великим поштовањем.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duska Jovanic (@duskadiday)

 

- Марићу се може оспорити много тога, али интелигенција и, народски речено, начитаност, сигурно не - била је искрена Душка, преноси "Пулс онлине".

- Зашто је та веза окончана и да ли су разлог биле управо симпатије које су се јавиле према Весни - вероватно никада нећемо сазнати.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".