Певачица Душица Грабовић проживела је велики стрес, јер је њен телефон изгубљен, те се она одмах огласила на Инстаграм профилу поводом ове драме. Наиме, Душица је објавила својим пратиоцима шта јој се десило, те да не може да дође себи од шока.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/дусицаграбовиц

 

 

Међутим, оно што је још више изнервирало Грабовићеву, јесте то што је телефон заборавила у таксију, а нико није желео да јој се јави на број када је звала. Певачица је објаснила да сада чека да полиција обави свој део посла, јер је принуђена да активира њихове снаге, будући да јој нико није изашао у сусрет.

- Да ли је могуће да мој телефон звони цео дан и таксиста неће да се јави, а остао је на задњем седишту?! Принуђена сам да одем и да пријавим полицији јер је просто немогуће да човек није ушао у ауто цео дан иако је празник и разумем да смо сви код куће и уживамо у породичној атмосфери, али претерао је - поручила је Душица.

- Ушао је у десети сат нејављања. Краљу, поклонићу ти телефон, само ми врати мој, аман! Ако нешто мрзим, мрзим лопове и ситне ваћароше!

(Курир)