Иако је тамо нон-стоп била под будним оком јавности, певачица није говорила претерано о свом приватном животу, који је био буран и турбулентан. Певачица је својевремено за "Хит Информер" испричала кроз шта је све прошла.

Фото: В. Данилов, Јутјуб принтскрин/TRECI KANAL

 

 

 

- Имам четворо браће и сестара. У тренутку када је моја мајка била трудна са мном и моја 20 година старија сестра била је трудна. То је тада била срамота! Размишљали су о абортусу… Мајка ме је ипак родила, у штали. Не знам ни када сам се родила! Насмејем се када ме неко пита шта сам у хороскопу. Одговорим им да сам водопад - рекла је Зорица.

Како је навела, била је нежељено дете, и због тога чак не зна ни када је тачно рођена.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Volim 90te (@vesele_90te)

 

- Седам дана нису знали шта ће са мном. Зато не знам када сам се родила, неки кажу 9. јуна, а неки 31. маја. У мојој породици сви су имали неки задатак. Мој је био да чувам 50 оваца и 10 крава. У западној Србији жене су јаке. Тако је и моја мама била стуб куће, у којој је живело 11 људи. Иако је била ниска и ситна, била је јача од три мушкарца. Она и отац су имали складан брак. Била сам нежељено дете.

У породици је настао хаос јер је отац био изричито против тог брака. Чак је ишао у полицију када се Зорица удала и казао да ће их убити обоје, писали су медији.

 

 

- Са 17 година сам се удала, а 18 сам имала када сам родила сина Дејана. Милан и ја смо опстали у браку пет година. Он ми је био први мушкарац у животу. Искрено сам га волела, а варао ме је са конобарицама и колегиницама. Ја са свекрвом вадим кромпир и чувам дете, а он је*е са стране! Више пута сам га ухватила у превари. У кухињи ресторана где смо певали затекла сам га на гомили са конобарицом. Ишутирала сам му хармонику, дугмићи су летели на све стране. Поднела сам захтев за развод и отишла од њега. Првом мужу сам поклонила све што сам имала само да би отишао из мог живота - испричала је тада Зорица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".