Ојданић је жестоко реаговао на ову Гавриловићеву изјаву, и оплео по Ивану, називајући га лажовом и ђубретом.

- Кога, мене шишали на ћелаво? Па то што је он испричао не може бити чак ни шала јер је глупа. Не знам постоји ли још нешто што ће мени људи натоварити на леђа да би себе истакли? Иван лаже као пас, то што је он испричао никада се није догодило - рекао је Ера, па препричао свој однос с опасним момцима који су владали Београдом деведесетих.

Фото: Милутин Лабудовић

 

 

- За почетак, ја нисам фарбао косу, то је глупост. Никада нисам имао такве непријатности на наступима јер су мене криминалци обожавали. Покојни Љуба, Ћента, Бели... они су ме као брата доживљавали, погинули би за мене. Радо сам певао на њиховим прославама, били су права господа - објаснио је Ојданић, и открио да је његов млађи колега, упркос популарности коју је имао, био шиканиран на наступима.

Фото: В. Данилов

 

 

- Иван је тада био јако популаран, тада су сви волели његове песме, и због тога су га ангажовали да пева на прославама, али он је суштински смрад. Он је велико ђубре, зато су га малтретирали, а и требало је да га малтретирају. Гавриловић је ову причу измислио јер је одувек био љубоморан на мене и то што ме жене много више желе него њега. Ја сам важио за шмекера и великог швалера, за њега су ми девојке увек говориле: "Какав Иван, он је скраћен, без шарма, ти си прави мушкарац". Од тада датира његова нетрпељивост према мени, због тога је и измислио ове лажи - закључио је Ера.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".