Раста се медијима обратио први пут на промоцији мултимедијалног пројекта ,,Повратак у Гето'' на коју је каснио 45 минута.

- Ово је један посебан тренутак у мом животу. Ја сам га назвао други рођендан. Коначно слобода и коначно могу да будем ту и да радим оно што волим. Овај мултимедијални пројекат "Гето спорт" сам одлучио да избацим да људи не би чекали до албума и седам нових песама. Албум је комплетно писан у затвору, у ћелији и потпуно је аутентичан. То ми је и приоритет. На основу тога, Војин је заједно са мном дошао на једну супер идеју да распишемо један сценарио и да уђемо у снимање филма. Стварно ми је све то један нови доживљај и радујем се томе.

Фото: АТА имагес

 

Како си провео први дан након скидања наногице?

- Чим сам скинуо наногицу, одмах сам отишао да снимам спот. Сви су се зачудили што сам тамо, али то је нешто што волим и што ми је пружило прави осећај слободе. Ако сам могао да бирам најбоље време када ћу да будем ухапшен, то је било сада, када се није радило због короне.

Како си провео осам месеци кућног затвора?

- То је била застрашујућа ствар, али кад изађеш из затвора у кућни притвор, много је лакша ситуација. Био сам поред ћерке и то је много већа разлика. Урадио сам доста ствари у том периоду. Ја живим са доста изграђеном рутином, имам ту неку радну етику која је доста усађена и дисциплинован сам. Све што сам некад радио напољу док сам био на слободи, само сам пребацио на своју кућу - од вежбања до тренирања, пословних састанака и снимања спотова.

Фото: АТА имагес

 

Како ти је било иза решетака?

- То је био период преиспитивања на неком нивоу о коме човек напољу никад не размишља. Нисам плакао тамо, али нисам неко ко не тугује. Писао сам и то су моје сузе на папиру.

Колико су те медијски написи узрујавали док си био затворен?

- Јако. Док нисам схватио да је то нешто на шта не могу да утичем и да је све то шоубиз.

Да ли те плаши што ће све то једном читати и твоја ћерка?

- Не плаши ме, јер је моја ћерка неко ко ме боље познаје од тих људи који су то писали.

Фото: АТА имагес

 

А како ћеш јој објаснити да јој је отац робијао због поседовања недозвољених супстанци?

- Док дође време да јој ја то објасним, те супстанце више неће бити недозвољене. Европа и свет се крећу у другом смеру, биће ми лако. Ако буде и сама желела да конзумира недозвољене супстанце, око тога ћемо бити јасни - да то не може.

Да ли те је бивша супруга Ана посећивала у кућном притвору?

- Јесте. Њој је тешко пало све то. Ја нисам имао времена да размишљам о томе. Најтеже ми је било због најближих - Ане, маме и тате, ћерке.

Фото: Инстаграм принтскрин/stefanrasta

Постоји ли могућност да се Ана и ти помирите и да поново остварите љубавни однос? Многи су приметили да је она и даље врло слаба на тебе, често поставља твоје песме на свом Инстаграму, што је многима чудно.

- Уфф, тешко питање. Да бих се помирио са Аном, ја морам бити у свађи са њом, а са њом сам у јако добрим односима. Чујемо се свакодневно. Љубав ће увек постојати, то је неминовно - да ли ми били опет заједно или не. Ми смо схватили да је практично да не будемо заједно и то се испоставило као добро на крају. Обоје смо сазрели и то је обострана одлука.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".