- Како си Филипе? Шта има ново? - упитало је Дрво.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

 

- Није лоше, сада сам се пробудио. Ја сам хтео доћи код тебе, и рекао сам у лајву био у шали о свадби мене и Сање, али боље то да буду Миљана и Зола. Она је мени синоћ рекла све најгоре. Она има неке теорије у глави и много ме је повредила. Знам и ја некада да претерам, ја њу волим, и драга ми је, али оно што ми је јуче изговорила. Ја не могу да јој пређем рпреко помињања породице, ако морам у љубавним односима да пређем преко тога, у пријатељским не могу. Видим ја да је њој криво, али сада нека размисли о свему. - рекао је Цар.

- Какав ти је сада однос са Далилом? - упитао је Цар.

- Никакав, после оне свађе и гађања оним тањирима, и прљаве воде са две капи доместоса,а она као да сам је убио, прети ту. Она толико ружних ствари изговара. Нисам мислио да ћу се толико раздвојити од ње након тога, напредовао сам што се тиче ње, толико је контрадикторна, смешна, има двоструке аршине. Није то љубав, то је страст, неко лудило, ставља се акценат на неку љубав које нема. Мени је сада све то смешно, Она као не зна да ли је требало да остави мужа због мене, гледа да ме уведе у свађе, па флертује са другима, само да ме провоцира. Она се директно набацивала Анђелу. Њој кад би Дејан, Анђело, Карић дали мало гаса, она би полетела ка њима. Постала ми је фуј, дуго се овде живело, ја имам емоцију, али она је мени сада смешна - говорио је Цар.

- Ја јесам лош, али она.. Не знам шта да кажем, могао сам као неки други, а ја сада могао да глумим. Нисам ја такав. Све да ми се врати шта ја желим њој, - рекао је Цар.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".