- Притвор му је одређен због могућности утицаја на сведоке, опасности да би могао да понови кривично дело и због узнемиравања јавности - кажу у новосадском Вишем суду.

Како пише "Курир", Петар је занемео код тужиоца и судије, бранио се ћутањем.

Подсетимо, несрећна жена Снежана радила је као конобарица у јединој кафани у Локу. Несрећа се догодила у петак, око 21.30 часова.

- У кафани је било гостију, а осумњичени Петар је са свима улазио у сукоб, био је под дејством алкохола. Све госте је провоцирао. У једном тренутку, са једним гостом је ушао и у физички обрачуну. Чак су изашли испред кафане и рвали се. Иначе, оштећена је некада била у вези са убицом, али су то на миран начин прекинули. Када је дошло до туче убице и тог госта, Снежана је изашла и повукла тог госта да се врати у локал. Када се тај гост окренуо и ушао унутра, Петар је извадио пиштољ, а други гост је то видео и покушао да му одузме. Међутим, он је опалио један метак, који је на несрећу завршио у несрећну жену, која уопште није била близу њих, погодивши је у леву страну груди. Жена је на лицу места преминула - каже извор "Курира".

Убица Петар, бацио је пиштољ и изашао из кафане и отрчао.

- Полиција га је затекла на улици, на аутобуском стајалишту. Није се опирао хапшењу. Полиција је, претресом стана осумњиченог пронашла мању количину муниције, 25 метака, због чега ће бити поднета и кривична пријава за недозвољену производњу, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја - додаје извор.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".