- Нисам имао појма да ћу једнога дана бити ожењен. Имао сам среће да нађем особу поред које могу да будем испуњен. Верујем у вечну љубав - изјавио је својевремено Буле, па додао да током свих ових година брачна љубав између њега и Гордане није изгубила на интензитету.

- То вам је као када седнем да возим картинг, можда ће ми припасти мука, али то не значи да сам променио расположење, јер и даље обожавам да га возим, ако је уопште могућа та врста аналогије с браком.

На питање припада ли реду мушкараца који су до краја живота верни само једној жени рекао је:

- Не верујем да ћу у старости поблесавити и растурити брак зато што моја жена носи црвени џемпер који ја мрзим. Мада никад се не зна, није брак нешто што је дато од почетка света, већ је врста договора и конструкције. Мој за сада функционише, тако да не намеравам да га растурам. У потпуности сам посвећен супрузи и ћеркама Исидори и Александри. Многи људи греше па притискају децу да би она испунила њихова очекивања. А деца као сви живи организми опонашају родитеље. Буквално говорим о животној динамици и склопу који им се развије из године у годину.Трудим се да их не угрозим већ усмеравам. Њихово одрастање не упоређујем са тим како сам ја растао. Тешко сам живео у детињству. Становали смо на Дорћолу, а моја пет година старија сестра Драгица и ја нисмо живели у изобиљу. Мој отац Александар био је кинооператер у Дому културе у Београду, док је мајка Мирослава била уз нас, али памтим како ме никада нису притискали - изјавио је глумац.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".