Живот и каријера певачице Светлане Цеце Ражнатовић су одувек били под будним оком јавности. Певачица је током гостовања у емисијама водила, тада, своје малишане који су одушевљавали милионски аудиторијум.

Није непознаница да су друштвене мреже права ризница успомена, а сада је Инстаграм изнедрио стару фотографију на којој Цеца позира са својим наследницима.

Фото: АТА имагес

 

Као што се може видети, Анастасија је као девојчица имала равну дугу косу, ошишану на степенасто, док је њен брат Вељко велико изненађење за све.

Као и сви дечаци док су мали, воле дужу косу, а чини се да је такав имиџ воле да носи и Ражнатовић. Мало ко је знао да је као дечак имао дужу смеђу таласасту косу и шишке, због којих га је било готово немогуће препознати, али широки осмех и очи су га ипак одали.


Подсетимо, Цеца се удала се веома млада, па је са Жељком Ражнатовићем Арканом почела да гради породицу, а након што је он убијен, морала је сама да се брине о деци.

Ћерка Анастасија је кренула маминим стопама и бави се певањем, док се њен син Вељко окренуо спорту и данас је успешан српски боксер. 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".