- У кафани је било гостију, а осумњичени Петар је са свима улазио у сукоб и био је под дејством алкохола. Све госте је провоцирао. У једном тренутку, са једним гостом је ушао и у физички обрачун. Изашли су испред кафане и тамо наставили да се туку - прича очевидац и додаје:

- Када је дошло до туче убице и тог госта, Снежана је изашла и повукла тог госта да се врати у локал. Када се тај гост окренуо и ушао унутра, Петар је извадио пиштољ, а други гост је то видео и покушао да му га одузме. Међутим, он је опалио један метак, који је на несрећу погодио Снежану, која чак није била ни близу њих. Погођена је у леву страну груди и на лицу места је преминула. Иначе, оштећена је некада била у вези са убицом, али су то на миран начин прекинули - каже извор Курира.

Убица је тада бацио пиштољ и побегао из кафане. Полиција га је пронашла на улици, на аутобуским стајалишту и ухапсила. Претресом стана осумњиченог пронашли су мању количину муниције, 25 метака , због чега ће поднети и кривичну пријаву за недозвољену производњу, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја - додаје наш саговорник.

Иначе, Снежана је мајка две ћерке и сина, а има и унуку. Петру Б. је одређено задржавање до 48 сати и биће приведен, уз кривичну пријаву, вишем јавном тужиоцу у Новом Саду, због постојања основа сумње да је учинио кривично дело убиство.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".