Према писању "Тхе Тимес"-а, на прослави је био руски ТВ водитељ Владимир Солевјев и руска новинарка Маргарита Симонјан, који су доспели на листу санкција ЕУ после почетка руког напада на Украјину.

На снимку који кружи Твитером, Сигал, који је раније Путина назвао "једним од највећих светских лидера, ако не и највећим живим свјетским лидером", може се видети како све у просторији зове "својом породицом и пријатељима".

- Ви сте моја породица и моји пријатељи. И волим вас све и стојимо заједно, у добру и у злу - поручио је глумац.

Овај Сигалов потез наишао је на осуду у западним медијима, као и на друштвеним мрежама. Због најновијег снимка, многи твитераши назвали су Сигала "издајником Америке" и писали да му треба забрани повратак у САД.

Подсетимо, Сигал се после почињања сукоба у Украјини огласио и рекао да се "моли за обе стране".

Фото: Профимедиа

 

- Већина нас има пријатеље и породицу у Русији и Украјини. Ја их гледам као једну породицу и заиста верујем да је у питању спољни ентитет који троши огромне суме новца на пропаганду да би испровоцирао две земље да буду у међусобном сукобу, рекао је Сигал и додао:

- Моје молитве су да обе земље дођу до позитивне, мирне резолуције у којој можемо да живимо и напредујемо заједно у миру.

Иначе, Сеагал је руски пасош добио 2016. године, а 2018. је постао специјални изасланик Русије у САД.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".