Креаторка и певач кажу да они немају профиле на друштвеним мрежама и да су у почетку били против да их рано отворе и њихова деца.

- Презадовољна сам децом, за сада, немам у које дрво да куцнем, али заиста јесам. Немамо никаквих проблема. Кан није хтео да слави рођендан, он је такав мало повучен и ја га у томе подржавам. Ја волим славља, али сва срећа па ми Кан није екстравагантан као Ђина, поделили су се, а ја сам као мајка срећна због тога - каже искрено Мелина и истиче да није један од оних родитеља који звоцају и стално нешто траже од деце.

Фото: Д. Миловановић

 

- Није ово период када неко ко има 17 и 18 година слуша шта му се прича. Некада кажем понешто у пролазу, али сам и ја заћутала у овом периоду. Сачекаћу годину или две, колико им треба да се траже. Мислим да се деца родитељима врате око 20, тако сам чини ми се и ја. Сада је тај период када имају своје пријатеље и мишљења и нека уживају - сматра Џиновићева.

Харис о деци говори штуро, чини се да није срећан што су постали део јавног живота, али искрено признаје да није сигуран колико су његови савети прихваћени у овом тренутку.

- Ја дајем савете али које ће послушати, ко то зна? Нема ништа посебно што говорим и саветујем али шта год да јој кажем радиће по свом свакако - каже певач о наследници Ђини, која је недавно напунила 18 година.

Фото: В. Данилов

 

- Запевао сам, наравно, на њеном рођендану. Певао сам сигурно 50 песама - штуро Харис открива детаље гламурозног славља које је уприличио за пунолетство наследнице, а на питање какви су му планови када је његова каријера у питању, такође је тајанствен.

Породица Џиновић ће лето провести на Ади Бојани, а до тада их очекују нови пословни агнажмани.

- Срећна сам што ни једно, ни друго дете нису ни близу моје и Харијеве каријере. Волим то што су своји. Он је у спорту, она тренутно размишља о факултету, почела је да ради неке кампање. Ја нисам била за то, али видим да је одговорна и онда ме то радује - открива Мелина.

Харис Џиновић није желео да прокоментарише љубав своје ћерке Ђине и фудбалера Црвене звезде Андреја Ђурића.

Фото: Н. Фифић

 

- Немојте ме, молим вас, питати о њеним љубавима - строго је одбрусио Харис иако је спортиста чест гост њиховог дома.

Мелина каже да упркос незгодном периоду одрастања њихове деце у кући се поштује ред, те не постоје проблеми.

- Сви се нешто жале, али ми стварно немамо проблема, нема убеђивања, непослушности и свађања. Уколико желе да остану напољу дуже, Хари им то одобри зато што су добри. Уколико би било непослушности, сигурно би било и забрана - каже креаторка.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".