Тот је хоспитализован у ноћи између четвртка и петка примљен у Хитну помоћ у Скопљу након што је био ј у једном ноћном клубу.

Преминуо је сутрадан у преподневним часовима, а првобитне информације указивале су да је настрадао од последица удараца које је задобио у тучи, да би се након тога појавила информација да није дошло до физичког сукоба, те да је живот изгубио због срчаног удара.

Његов рођени брат је потврдио каснију верзију, међутим, македонски медији поново су се вратили на прву, позивајући се на чврсте доказе.

Како преноси македонска телевизија Телма, у питању је насилна смрт, потврђена у извештају лекара судске медицине приликом обдукције, а кобно је било оштећење мозга проузроковано ударцем у главу.

Званичну потврду поменути медији добио је од скопског тужилаштва, а отварање предмета очекује се када документација буде била потпуна.

Фото: Принтскрин/ Фејсбук

 

 

Осумњичене су три особе, две су већ ухапшене, док је трећа у бекству. Достављен је и снимак на ком се види да су Тот и остали учесници туче били у истом друштву у ноћном клубу.

Истрага ће показати да ли је реч о убиству или о насиљу са смртном последицом.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".