- Видимо да се између тебе и Матеје смирују страсти - рекао је Карић.

- Јесте, то је све некако било спонтано. Свађали смо се, криво је мени и њему, тако је било и не може да се промени. Само смо спустили лопту - рекла је Анђела.

- Чула си шта је део моје данашње радио емисије. Доста људи нагађа шта ти се издешавало, а нико не зна шта - рекао је Карић.

- Нисам никад ни причала од почетка. То је све било индиректно. Ништа није речено од стране мене...Не волим да патетишем и не волим патетику. Ја кад се вежем, то је то и то је у мојој глави тако. Раније није било тако, али сада јесте. Заплакала сам тада за Матејом јер иако је ту, осећала сам као да иде...Десило се пре 4 године, ја се везујем за свакога. Седам месеци након тога у једној летњој ноћи, кад сам мислила да не може више ништа да се деси, десила се једна смрт, па друга, дешава се да особа са којом сам одрасла, исто ето умре. Кад сам ја кући, три, четири минута кад је изашао, деси се иста ситуација. Тако је, да, то ми је рођени брат - рекла је Анђела.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/andjeladjuricic.zadruga5

 

 

- Била је нека саобраћајна незгода - рекао је Карић.

- Јесте, да. Била је ситуација, летњи период. Седим у кући, смејемо, причамо и зезамо се и само у једном тренутку... Он је ту ноћ поспремио собу, а то никад није урадио. После тога смо седели заједно, и он из чиста мира оде да наспе гориво. Пошао је тамо и кад се враћао, ето на путу се задесило стабло, које је пало на пут. Прошао је ту кривину два минута пре тога. Био је у ауту, не у мотору... На крају крајева је покушао да избегне, али није успео. Тај тренутак кад си седео са неким пре пет минута, па назову оца и кажу то. То су неки моменти, где је у мени био шок, нисам могла да прихватим и нисам била свесна. Најболнији тренутак је што смо моји родитељи и ја тада схватили да је крај - рекла је Анђела.

- Он је био млађи или старији? - питао је Карић.

- Био је три године старији од мене...У том тренутку се све промени. Не знам шта да ти кажем, ја у тим тренуцима нисам размишљала о себи. Ја сам се трудила да схватим да је мојим родитељима најтеже. Трудила сам се да се вратим на посао, да покажем да је све океј. Зато се ја љутим кад неко не поштује породицу, јер неко или не може да добије дете или нешто. Ја сам се много љутила на Дејана јер не прича са породицом, а ја бих све дала да вратим мог брата, да му кажем нешто што нисам успела...То није иста Анђела са толико година. Ја гледам да дајем данас све од себе, да се сутра не бих кајала - рекла је Анђела.

- Колико је прошло од тада? - питао је Карић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Сад ће ево бити четири године. Кад је било питање за то, нисам почела да плачем због тога, него је баш тај дан стигло питање, јер му је био рођендан. Ја од нервозе кренем да плачем јер знам како је мојима на тај дан и где морам да причам, а најрадије бих волела да ћутим...Ја сам се само због својих родитеља, брата и сестре, схватила сам колико им је тешко, кад је мени овако. Гледала сам да се настави и да помогнем њима. Они су мени сад приоритет, били су ми и тад, нисам ја себи била. Гледала сам да причамо, да шетамо. Било је питање:"Зашто ја?". До јуче је породица била савршена, сада се већ распада - рекла је Анђела.

- Како су они поднели све то? - питао је Карић.

- Могу да кажем да јесу као ја, али им је много теже. То им је син првенац, а на њега је тата гледао као наследника, а мајка као првог сина. Не постоји разлика колико волиш децу, али просто кад ти неко узме дете, као да ти је узео део срца. Искрено, мислим да су то поднели претешко. Ја никад нећу преболети те ствари, то ми фали, па ми фали. Његов друг иде да се жени, а он не. Било је тренутака када нам се није излазило из куће...У том тренутку се дешавало да после петнаест дана мене зову и дођу у салон. Чим неко крене да прича, ја сам скретала тему. Била сам у црнини и нисам радила све што раде девојке. Где год ме виде, гледају ме, не гледају ме не зато што су зле, него:"Гле, ено је Анђела". Изађем прошетам се, не желим да покажем. Верујем да је њему сада лепше и да му је боље, што кажу: Бог узима само најбоље"...Пуна кућа људи, а кућа празна - рекла је Анђела.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".