- Здраво како си? - упитало је Дрво.

- Ја нисам добро, седео сам и видео Грују како се мази са Мимас. Није ми јасно како га није срамота, он се прошле недеље извињава жени, а сада спава са Мимас на доку. Могуће је да се заљубио, али у кога... У продавачицу епрувета, мада није она ништа крива. Он није нормалан, курвар је, он не зна да се контролише. Нећу да причам о будали - додао је Мики.

- Морам да похвалим Далилу и Цара, сада су у добрим односима, и да су о овакви од почетка били би топ, али они су све ради погрешно - рекао је Мики.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Да не помињем Менсура, он је уканалио себе, а она ухваћена 30 пута у лажи. Жао ми га је, Мина му пренела све, а он наставља. Не знам шта ради човек, он је у неким теоријама завере. Љубоморан је и посесиван, а када сазна да је све за Милицу истина биће лоше. Е сада, Мина нема емоције према њему, али хоће да му помогне, али са њом се никад не зна. Мада Менсур је као Дејан, он не схвата ништа, не верује ни у шта док не види то - говорио је Мики.

- Осмакчић и Вики су ми страшни, њихови поступци су страшни. Он је јако чудан тип. Он криви њу, а и он је крив, нису мени криве Сузана и Надежда, крив сам ја. Њему је битно да буде познат а то какав је зависи од њега - рекао је Мики.

- Ја нисам пчелар, мој комшија је, и ја када сам се пријављивао за ријалити (Велики брат - прим.аут.) тражили занимање и ја питао њега да будем пчелар - открио је Мики како је постао пчелар, па наставио:

- Никад није била овако негативна енергија. Они буквално њачу за црним столом, они се љуте на шале - рекао је Мики.

- Морам те питати Дрво да ли смем да гурнем Грују у језеро, да дође себи, немојте да ме казните - рекао је Мики, али му Дрво то није дозволило.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".