Препирка међу задругарима је одмах кренула.

- Она заслужује много више поштовања. Не могу више да причам унапред. Што се тиче Маје, ставио сам тачку. Тринаест година нисам био сам. Треба ми мало времена да будем сам. Сандра је једина нормална девојка која ми је дозволила да јој приђем. Задњих година нисам имао прилику да упознам девојку као што је она. Много ми се свиђају њени ставови - рекао је Цар.

- Причала сам са Филипом, он мени све каже, а онда дође овде и ништа не каже. Просто је могао да реши ово, кажи шта мислиш и то је то. Ја сам била са многима, али ово што радиш није океј - рекла је Матора.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Можда и Маја плаче напољу. Ти си размишљао о томе, рекао си да треба да пустиш време да видиш каква је Сандра, јер се лепо поставила. Немој да причаш да је боља од Маје јер је још не знаш. Она плаче пет пута у року од два дана - рекла је Далила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Нисам неко ко често плаче, зна овде пар људи да имам неке проблеме и да нисма сама своја. Све ми се скупило. Не могу више овако - рекла је Сандра.

- Ма, све фолираш, ниси у центру пажње па си тужна, Цар је јуче рекао да хоће мене. Скочила је да се туче са мном. Ја њој ништа ружно нисам рекла и она мене напала, сад је нећу пустити на миру. Све се чуло. Љубоморна си на мене, Цар ме мува. Ти си будала - испричала је Ирма.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Ја сам жена од тренутка, радим шта ми се ради. Осећам се збуњено. Ја сам дошла да се представим као певачица - одговорила је Сандра.

- Постоји нешто што јој смета, то је очигледно, нешто фали ту у њој да би га урадило да он крене у афро напад да бих он показао да се она њену стварно свиђа. Не знам шта фали, то он зна али то је нека искра - закључила се Далила.

- Код Цара се види промена, то је очигледно. Интима је њему дата на тањиру и ту је он пао. Он нема борбу за њу, а он је то навикао тако - закључио је Лепи Мића.

- Не, она је другачији калуп, боли ме то да ћу је повредити јер она није калуп девојке која је прошла све и свашта са двадесет - рекао је Цар.