На Фејсбуку је поделила трик који је пронашла на ТикТоку у којем је показала како она чисти своје загореле тигање помоћу неколико састојака које сигурно већ имате у свом кухињском ормарићу, пише британски Мирор.

Поделила је фотографије пре и после, показујући свој тигањ који је био смеђ и загорео одоздо, а касније поста сребр, као нов.

Трик почиње посипањем соли на дно посуде. Затим се додаје сода бикарбона и детерџент за прање судова. Све заједно се лагано изриба и помеша, а затим покрије папирнатим убрусом, прелије алкохолним сирћетом и остави да одстоји пет минута.

Фото: Профимедиа

 

 

- За неке од мојих судова требало је више рибања јер су имали четири године накупљене прљавштине на себи, али трик је стварно једноставан. И да, постоје производи за чишћење који могу да учине исто, али ово је употреба природних производа. Срећно чишћење свима - написала је у објави.

Многи су остали одушевљени резултатима овог трика и брзо написали у коментарима како једва чекају да га испробају на свом посуђу.

- Видела сам га још пре, али увек сам се питала да ли функционише. Хвала ти на овоме - само је један од бројних коментара.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".