Егеља признаје да јој се мушкарци стално удварају, а да у томе предњаче политичари који су чести гости телевизије на којој ради. Ипак, она је фокусирана на свој посао и нема времена за љубавне понуде јер је заузета.

- Удварају ми се политичари, али не на непристојан начин. Искрено, ја то у старту одбијем. Добијала сам и поклоне, али ни њих нисам прихватала јер сам увек јасно стављала до знања до које границе могу да иду са мном - признала је лепа водитељка.

Како каже, недавно је раскинула дугогодишњу везу са фудбалским тренером, а срећу је пронашла поред новог партнера којег не жели да експонира.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/marija.egelja

 

 

- Када је мој љубавни живот у питању, не волим превише да причам о томе, али само ћу вам рећи да сам вољена и врло заљубљена - рекла је она.

С обзиром на то да је Егеља заштитно лице временске прогнозе, каже да јој људи често постављају исто питање: "Које ти је омиљено годишње доба?"

- Када певаче питају која им је омиљена песма, они кажу да им је свака као дете, тако и ја морам пред екраном да будем објективна према сваком годишњем добу и уз осмех најавити пролеће, лето, јесен или зиму. Често ме на улици питају какво ће време бити наредних дана, а ја увек имам спреман одговор. То је та нека професионална деформација. Ипак, морам признати да ми је лето омиљено годишње доба, а да ме пролеће тренутно чини срећном и надам се да ћемо сви процветати, јер ја већ јесам - каже она, и додаје да јој посао којим се бави још увек није досадио.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

- Када би свако мењао посао на две-три године, то би изгубило драж. Има много младих девојака које ми говоре да желе да буду Марија Егеља. Када нешто дуго радите, поента је да опстанете у томе - поносно је истакла она, и открила да је добијала разне понуде за прелазак на друге телевизије.

- Било је разних понуда да пређем на неку другу телевизију, али очигледно да нису биле добре чим сам још увек ту где јесам. Ја сам веран радник.

С обзиром на то да се одскоро јату ружичасте телевизије придружила и водитељка Јована Јеремић која је направила општи хаос на медијском небу Србије својим несвакидашњим приступом вођењу Јутарњег програма, Егеља каже да јој је колегиница изузетно занимљива.

- Начин на који Јована Јеремић води свој јутарњи програм гледаоцима је интересантан и мени је то онда супер. На крају, када се подвуче црта, битно је колико нас људи воле и колико смо аутентични, она то очигледно јесте - рекла је Марија.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".