Када се на све то дода лепота и витка фигура, отуда и не чуди што је водитељкин Инстаграм налог буквално затрпан ласкавим коментарима, а издање у ком се појавила током вођења "Јутарњег програма" испраћено је уз пуну пажњу.

Фото: Н. Фифић

 

 

Са друге стране, недавно се у "Новом јутру" десила ситуација због које је прекинут програм уживо, при чему је Ирина скочила са столице и поручила госту да јој не прилази.

Наиме, Ирина је у госте позвала човека који се појавио у студију са живом змијом око врата, а премда је обећала да ће је и она држати у рукама, Вукотићева није могла да пронађе смелости у себи да то учини када ју је угледала.

Гост је првобитно предложио водитељки да он држи змију за главу како би је она помазила по репу, што је Ирина једва учинила, након чега се гост упутио према њој у жељи да је наговори да узме змију у руке или је стави око врата.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

- Не прилази ми, бре! - викнула је Вукотићева, након чега је прекинут програм, а на екрану се показао часовник.

Ипак, и поред тога што гледаоци више нису били у прилици да гледају оно што се одвијало у студију могли су да чују водитељку како се смеје, због чега се да закључити да се није наљутила.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".