Испричала је да је свог супруга упознала на групној терапији где је сазнала да је у аутомобилској несрећи у којој је остао непокретан и у инвалидским колицима изгубио мајку. Иако га је она таквог прихватила и заволела, њена је мајка је неколико пута покушала да га увреди на рачун његове инвалидности.

Од почетка се ружно понашала према њему и задиркивала га, па се чак и "шалила" да је одговоран за несрећу у којој му је мама страдала. Ту је конкретну примедбу изговорила је баш на годишњицу мамине смрти, а он се на то расплакао. Касније се извинила и питала може ли да дође на његову рођенданску забаву.

Фото: Профимедиа

 

 

- Дошла је и извинила се због прошлих неспоразума, а мој вереник је био збуњен њеном променом мишљења. Супер смо се провели до после вечере кад му је дала кутију рекавши да је то њен поклон за рођендан, а кад ју је отворио угледали смо пар Најки патика... Погледао ју је и она је почела да се смеје, а затим је рекла нешто типа да је она оптимиста и да се нада да ће их једног дана и користити - написала је млада на Редиту.

Тада је изгубила стрпљење и почела да се свађа са својом мајком која је тврдила је да је то била "само шала".

Фото: Профимедиа

 

 

- Рекла је да није хтела да се све тако одигра и да је он преосетљив... Рекла сам јој да више није добродошла на наше венчање што ју је шокирало па ми је рекла да и ја све схватам преозбиљно, али сам инсистирала да ми врати позивницу - објаснила је.

Иако је њен отац покушао да делује као посредник молећи ћерку да маму поновно позове на свадбу, она је остала чврста у својој одлуци, а други корисници Редита верују да је у праву...

- Немој је поновно позивати ​​на своје венчање. Искрено, после начина на који се понашала у та два наврата, размишљала бих да је у потпуности избацим из свог живота - коментарисала је једна корисница, док је друга додала:

- Оно што је учинила је више него окрутно. Таква особа никоме не треба у животу!

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".