Чланица групе Хуррицане Ивана Николић препознатљива је по висини и виткој фигури, као и певачкој способности, али не истиче своје адуте, већ наглашава да су Сања, Ксенија и она заједно посебне. Певачица каже да јој момци прилазе у теретани, а на питање о јачој половини је остала мистериозна.


Какви су планови групе за ову годину?

– Првенствено припремамо нове песме, биће ту и један дует. Такође имамо заказане наступе за читаву годину тако да после свих пауза због короне, коначно се све враћа у нормалу. Радимо на још неким пројектима и сарадњама, али видећете временом о чему се ради.

Да ли сте некада имале непријатне ситуације на наступима? Ако можете да издвојите једну посебно.

– Није до сад било нечег што је било много непријатно. Ето имале смо пре неки дан симпатичну ситуацију на наступу, где је један дечко узео Сањи микрофон и запевао. Био је весео и није имао неку лошу намеру. Све у свему, досад је углавном увек било све у реду.



Многе ваше колеге воле да попију коју током наступа, да ли и ви то радите како бисте се мало опустили или постоји неки други ритуал?

– Сања, Ксенија и ја на наступу искључиво пијемо воду. Од играња и врућине углавном будемо само жедне, тако да нам је вода увек најбоља за ту ситуацију.

Фото: АТА имагес

 

 

Знам да не волите да се истичете појединачно, али свака од вас три је посебна по нечему, шта мислите да је ваш највећи адут, а шта њихов?

– Мислим да све три имамо један заједнички адут због којег смо и успеле, а то је та наша заједничка, позитивно лудачка енергија и харизма. Како за њих, тако мислим и за себе.

 

Неки коментаришу да не личите на Ивану из неких ранијих дана. Рекли сте једном да сте имали два естетска захвата, нос и уста. Да ли се кајете због нечега?

– Не кајем се. Нема разлога за тим, подржавам свакога ко ради на себи, на било који начин.

Да ли постоји јача половина?

– Не бих коментарисала приватни живот.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Амиџи Шоу

 

 

Колико пута недељно идете на тренинге и како постижете све поред обавеза? Да ли водите рачуна о исхрани док путујете или се омакне нешто нездраво?

– Истина да је јако тешко постићи све, али са добром организацијом и жељом, све може. Кад направим добар план и распоред, стигнем све. Тренирам кад год могу и кад год имам слободно време. Водим рачуна о исхрани, али наравно, баш тако, омакне се итекако нешто нездраво. Углавном се то деси кад имамо повезано неколико наступа, па смо већи део времена у превозу и немам могућност да спремим нешто здраво.


Да ли момци у теретани покушавају да вам приђу или помогну нешто?

– Има разних ситуација, али имам личног тренера који води цео мој тренинг тако да око тога проблема нема.

– Одлично радимо, сарађујемо, дружимо се, напредујемо, слажемо се, уживамо заједнички у свему овоме, тако да нема потребе за размишљањем о соло каријери.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".