У једној емисији уживо се укључила Ивана Павковић која ће ускоро постати мама близанаца.

Естрадни пар Ивана Павковић и Петар Митић имају сина, а он ће за неколико месеци добити појачање, два брата. Певачица је у програму уживо открила све детаље трудноће која је одушевила домаћу јавност.

- Осећам се супер. Та прва три месеца када треба да се чувам су прошла ок, мирујем. Осећам се добро. Трудноћа се води као ризична. па не могу да радим и морам да се чувам, али добро - рекла је Ивана, па открила да су се изненадили што је у питању близаначка трудноћа:


- Било нам је баш шок, али позитиван. Изненадили смо се што су близанци јер нема билзанаца ни код мене ни код Петра у породици, кад смо чули било нам је невероватно. Али баш смо срећни, Бог нас је наградио.

Како је затруднела у току пандемије корона вируса, водитељке Тијана Прица и Бојана Лазић питале су је да ли ју је било страх због ситуације у којој се цео свет нашао.

- Ја по природи нисам паничар. И кад је било најгоре, сматрам да нам је имунитет добар јер се крећемо међу пуно људи. Више вируса ми донесе мали из вртића. Али показало се да имамо добар имунитет - рекла је певачица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".