У једном од ретких интервјуа глумица је говорила о односу са супругом, те одговорила на питање да ли су страст према путовањима и знатижељан дух једна од ствари које су је спојиле с њим.

- Интересовања партнера нису небитна. Ако се ту поклопите, већа је вероватноћа да ћете успети. Зоран и ја имамо заједничке тачке, али нормално је и да у неким стварима уопште нисмо слични. Лепо је и то, јер преко супруга упознајем и неки нови свет. Замислите да је поред мене неко из истог посла, било би ми досадно да стално причамо о томе. Када дођемо кући, препричавамо догађаје из протеклог дана и на тај начин једно другом ширимо видике - рекла је Наташа својевремено за магазин "Story".

Фото: Милена Анђела

 

Познато је да се њен брат определио за другачији пут када се замонашио, те постао духовник.

- Ту одлуку такође максимално поштујем, ако је донета у миру. Не улазим у то како људи живе. Нико нас није учио да будемо срећни, не знам зашто. То вас ретко ко пита. А свако је срећан на свој начин. То је врло индивидуално, а то је најважније. Могу рећи да сам срећна, наравно уз све проблеме које, као и други, превазилазим. Срећа се постиже трудом, на њој се мора радити и нема подразумевања - рекла је глумица за поменути часопис.

Фото: Јутјуб принтскрин/Рас телевизија

 

Наташа има и сестру близнакињу, о којој је једном приликом говорила за "Блиц".

- Двојајчане смо и цео живот смо биле различите. Заправо ми себе доживљавамо као две различите особе. Знам да је она старија од мене 10 минута. Ишле смо у исти разред, седеле у истој клупи, спавале у истом кревету. Једино смо у музичкој школи биле раздвојене. Она је била на гитари, ја на хармоници. Имамо наравно, блискост сестринску, али не знам како изгледа блискост једнојајчаних близанаца - казала је тад.

Фото: В. Данилов

На питање да ли је икада осећала притисак окружења због тога што још није искусила мајчинство, Наташа је својевремено у интервјуу за магазин "Глориа" искрено одговорила:

- Не притисак, више сам искусила осуде. Ми волимо да судимо. Чак сам у неколико ситуација била неискрена по том питању, зато што ми је тако једноставније. Не очекујем да други то разумеју, не волим кад су агресивни у доказивању свог става. У последње време у комуникацији с људима примењујем следећу реченицу: "Нећемо се сложити, пређимо на другу тему".

Фото: В. Данилов

На тему среће имала је шта да каже.

- У суштини сви се ми трудимо да будемо срећни. Нико нас ни као мале није учио, чак нам ни родитељи нису постављали питање: “Е, да ли си срећан?”. Они наравно чине све да будеш срећан и подразумевају ако завршиш школу, имаш добар посао, то доноси новац, да ћеш бити срећан. Али те то нико не пита. Тако да је то веома лично питање и то је један индивидуални рад. Срећа није нешто што ти је дато. Просто мораш да радиш на томе да би био срећан. Стпљиво градим срећу и даље. То је градиво које мора стално да се обнавља. То је стварно питање личног труда и рада на себи - казала нам је она недавно.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".