Како су рекли из полиције града у предграђу Чикага, наоружани мушкарац је убио Н. М. унутар фирме, испаливши пар хитаца у њега и у српску држављанку, преноси Блиц.

Очевидац Мајк Малтесе, радник у оближњој продавници аутомобила чуо је комешање напољу.

- Трчали су по паркингу као избезумљени. Била је ту једна особа која је трчала около и говорила 'убио ме је. Упуцао ме је. Када је друга особа изашла, поновила је исту ствар - рекао је Мајк у разговору за "НБЦ Чикаго"

Након напада, пословна зграда у оквиру које се налазила фирма, евакуисана је од стране полиције која је почела да претражује терен у потрази за убицом.

Фото: принскрин/НБЦ Чикаго

 

 

Како преносе амерички медији, наоружани нападач је лоциран километар даље од комплекса, након чега су га полицајци опколили . Том приликом, он је извадио пиштољ и испалио себи један хитац у слепочницу, оставши на лицу места мртав.

Том приликом, на конференцији за новинаре, обратио се и шеф локалне полиције.

- Преступник је побегао са лица места пешке и био је лоциран у блоку 700 у Медисону, што је око километар од места догађаја - рекао је шеф полиције Бар Риџ Џон Мејден на конференцији за новинаре. - Када су полицајци сазнали за локацију осумњиченог и опколили га, убица је пуцао у себе - рекао је он.

Шеф полиције Бур Риџа је рекао да је рањена девојка у болници, али да не зна у каквом је стању.

- Постоје четири места злочина. Сви су веома близу и повезана једна са другим.. За нас ће бити дуга ноћ - рекао је он додавши, да ће више информација имати у току дана.

Фото: принскрин/НБЦ Чикаго

 

(Новости)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".