Она је већ као девојчица почела да ради на очевој телевизији, на којој је била запослена као водитељка дечјих емисија, Иако је имала осигурану будућност, Сандра није желела ни да запостави образовање, па је отпутовала у Њујорк, где је на Универзитету Колумбија завршила студије филмске продукције, којом се сада бави.

 

 

Пошто је деценију провела у иностранству и изван јавног живота, Сандра се поново вратила у Србију, где је ангажована на новим пројектима. Ипак, и даље свој приватни живот чува подаље од очију јавности.

- Искуство ми је показало да што мање шириш, више је твоје, више чуваш. Не волим јавно да говорим о свом емотивном животу, у том смислу сам доста затворена. Такође, пуно дајем и самим тим доста очкујем од чанова породице, пријатеља, сарадника, па и емотивног партнера. Умем да се растужим када та очкивања нису оправдана, али истовремено и да брзо рационализујем да сам погрешила у процени - рекла је недавно за домаће медије.

 

 

О љубавном животу Сандра не жели да говори, али је зато са великом љубављу радо говорила о својој улози тетке.

- Емилија је прави додатак нашој лудој фамилији (смех). Сви смо, будући да је прва беба у породици, потпуно полудели за њом. Баба и деда посебно. Није нас срамота да претерујемо и говоримо како је најпаметнија и најслађа јер је наша принцеза и сви је тако третирамо. Ја сам тетка која настоји да је размази и купујем јој све. Обузела ме је потпуно. Ето како је живот наместио да је мој млађи брат Александар добио дете пре мене. Презанимљиво ми је што сам прво постала тетка па ћу, надам се, у неком моменту и мајка - истакла је она.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".