- Мама је читав радни век провела као васпитачица у вртићу, док је тата био комерцијалиста. Имао је своју фирму. Обоје су сада у заслуженој пензији - каже Милан, који је има брата и сестру по оцу.

Фото: В.Данилов

 

 

Прве дане живота провео је у Миријеву, одрастао је на Бановом брду и, мада је увек имао слободу да се бави оним што жели, да је било по очевом, постао би фудбалер.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

 

- Тренирао је одбојку, пливање и фудбал, где се најдуже задржао - испричала је његова мајка Гордана приликом једног телевизијског гостовања.

- Имао је огромну подршку оца, који је страствени обожавалац фудбала. Није му било тешко да, тек што дође с пута, вози сина на тренинг. Милан је, нажалост, на тренингу доживео један незгодан пад па је морао да прекине са тим спортом.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

 

Поносна мајка Гордана истакла је да је Милан диван и пажљив син који их је, када су били у карантину због короне, редовно снабдевао неопходним потрепштинама, а уз оно што би му они ставили на списак доносио је свашта још по свом избору.

- Рано сам отишао од куће да пробам да живим сам. Трудим се да имам што здравији и нормалнији однос са родитељима и да их не оптерећујем својим проблемима, већ да они покупе оно што је лепо, а да ово друго кроз шта пролазим не мора да их оптерећује - истиче Милан, који повремено на друштвеним мрежама објави неку фотографију из породичног албума.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

 

На питање Весне Дедић, које је поставила у емисији "Балканском улицом", да ли мама и тата гледају његове представе и шта му кажу, Милан је уз смех одговорио: "Њима је дивно све што ја урадим".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".