Почетком месеца сви закзани пословни преговори требало би да буду померени за неки повољнији период, као и плаћања. Ако одлучите да упркос свему ризикујете, то ће вам скоро извесно донети губитке. Од 15. априла почиње повољнији период за ваш знак што значи реализацију ваших планова. Бићете успешни нарочито ако се бавите финансијама, транспортом и трговином. Очекују вас повољне понуде за сарадњу и проширење посла.

Бик

У овом периоду је добро је анализирате своја партнерства и да са онима који вам не доносе зараду раскинете уговор. Пронађите нове улагаче како бисте повећали профит. У области каријере ствари нису најбоље за Бикове, нарочито ако се бавите туризмом или маркетингом. Било би добро размислити и о промени посла. Нарочито ће бити тешко дамама- мораће дупло више труда да уложе како би колеге убедиле у своје идеје.

Близанци

Од 3. априла долази до стагнације у пословању, ваши надређени неће имати слуха за нове пројекте, а ни пословно партнери неће бити нарочито сарадљиви. Доћи до резања трошкова. Од 10. априла ствари се мало поправљају- изродиће се креативне идеје уз помоћ којих ће се ствари покренути с мртве тачке. Ако се бавите организацијом догађаја, чека вас успех, а сходно томе и зарада.

Фото: Профимедиа

 

 

Рак

У наредном периоду очекује вас доста тога- моћи ћете да радите на новим пројектима и искористите своја знања и искуства и да добијете финансијску подршку партнера. Постоји ризик да повучете непромишљене потезе, стога водите рачуна и све добро унапред испланирајте. Дугорочни пројекти могу бити обустављени услед неслагања с партнерима, па се потрудите да нађете компромис како бисте избегли санкције које са собом носи раскид уговора.

Лав

Пре него што се пријавите за нови посао или покренете нови пројекат, прво треба да се добро припремите, консултујете људе од искуства, урадите све да спречите ризике. Треба да знате да су средином априла планете неповољно постављене за нове послове и подухвате и пословање уопште. Све ће бити под знаком питања, неизвесно и ризично. Али то време можете искористити за анализу урађеног, за извлачење закључака и поука. Видите где сте погрешили и шта можете убудуће боље и где је простор за промене.

Девица

Април није повољан период за нове ствари, али то не значи да послови треба да стану. Само своје напоре преусмерите у другом правцу. Постојеће пројекте сагледајте из новог угла, анализирајте, реорганизујте да буду исплативији. Можда ћете увидети где сте грешили и у чему је био проблем. Неки представници знака могу изубити сав новац, док ће неко из кризе успети да профитира. Прилике за нове подухвате појавиће се тек у мају.

Вага

Највећи напредак могу да остваре они који раде у области финансија, док ће они из креативних професија највише зарадити. Ваге генерално очекује налет мотивације и велики успех, само треба да будете на извору иноформација и да ништа не одлажете за касније. Проблеми са новцем који се могу појавити, биће решени брзо и лако, а за све одлуке слободно можете консултовати своју интуицију. Ако пријатељи понуде помоћ, немојте одбити.

Шкорпија

У априлу није најбоље време за раст и развој каријере. Будите стрпљиви, доћи ће ваш тренутак, само не одмах. Добра вест је да ћете бити успешни у преговорима и да након што превазиђете неодлучност- све креће набоље. Колеге и надређени ће подржати ваше идеје а знате већ да срећа прати храбре. Ако вам се учини да дођете до тачке одакле нема излаза, само будите разборити. Све се да решити.

Фото: Д. Миловановић

 

 

Стрелац

У априлу нећете имати финансијских брига, све иде својим током. Познанство са правим људима ће вам добро доћи за промоцију своје идеје или пројекта, нечега на чему тренутно радите. Не рачунајте на инстант успех, нити на велике приходе или бонусе. Мораћете мало да ублажите амбиције. Размишљајте трезвено и рационално, без емоција и тиме се руководите и приликом доношења одлука које се тичу финансија. У супротном може се увалити у проблем.

Јарац

Неће бити наглих колебања и немира на послу, али немојте се опустити толико да занемарите свакодневне одбавезе. Несмотрено трошење И живот на високој нози могу вас увалити у проблеме јер не можете очекивати додатне приходе. Стога, у финансијском смислу, треба јаче стегнути каиш и победити жељу за раскалашним животом. Крајем месеца је затишје- искористите га да побољшате своје вештине.

Водолија

Током априла неће доћи до великих промена у каријери. Али, ако сада савесним радом учврстите своју позицију, надређени ће приметити ваше напоре и наградити вас у скоријој будућности. Радите на себи- похађајте курсеве, улажите у своје знање и вештине.
Финансије су на измаку, месечни трошкови премашују приходе, што значи да морате почети да штедите јер залихе брзо нестају.

Рибе

Заслуге у претходном периоду донеће вам бонус или унапређење али то са собом носи и додатну одговорност. Ипак, немојте се плашити нових обавеза. Ви све то можете, само верујте у себе и своје способности. Квалитетан и марљив рад ће вас довести до даљег успеха. Иако су финансије стабилне, биће прилике да зарадите додатни новац и то немојте пропустити.

(Нај жена)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".