Певач и његова супруга открили су како је протекао сам чин крштења, те да су колико су се год трудили - ипак заплакали.

- Не могу да опишем тај осећај, то је нешто невероватно. Сам тај чин и све то. Јако емотивно и нешто најлепше што може да се деси то је сигурно. Била је мирна, али је само заплакала када је преко косице полио водом. Иначе је добрица, мирна је јако - рекао нам је Слоба, а затим се надовезала његова супруга:

Фото: АТА имагес

 

- То не може да се опише док се не доживи. Док сам путовала до куће док сам исшла на локацију где сам се шминкала, преплакала сам све време - каже Јелена.

Иако је девојчица напунила тек годину дана, Слоба каже да већ примећује да је наследила његов талаенат и љубав према музици, али да је неће подржати уколико буде желела да се бави његовим послом.

Фото: АТА имагес

 

- Сто посто је наследила мој таленат, толико воли музику. Већ плеше, има неке покрете и игра. Искрено не бих волео да се бави мојим послом, ако буде имала талента па да то иде нешто даље у неку светску музику, али да иде у народњаке то дефинитивно не - изричит је певач.

Слоба се недавно подвргао интервенцији која ће му помоћи да "скине" вишак килограма. Наиме, њему су уградили балон у желудац, како би се исти смањио и он смршао, а сада је пред нашим камера открио како се осећа и да ли је имао одређену дозу страха пред саму операцију која није нимало једноставна.

Фото: АТА имагес

 

- Нисам смањивао желудац него сам уградио тај балон. Осећам се нормално, не осетим уопште да имам то. До сада сам скинуо неких 7 килограма од операције, то нешто споро тече, али тако је то у принципу кад је та интервенција у питању - каже и додаје:

- Мало сам био опушптенији јер није било то скраћивање желуца, али опет није свеједно кад идеш под тоталну анестезију, нормлано је да себи поставиш питање: "Да ли ћу се пробудити?". То је нека основна доза страха, тако јесам то имао, али нешто превише не.

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".