Певачица и играчица Ксенија Пајчин трагично је изгубила живот 16. марта 2010. године.

Анабела Атијас проговорила је о детаљима пријатељства са Ксенијом и открила непознате детаље.

- Ја не знам да ли постоји неко ко може да остане имун и после толико година на помен њеног имена. Тај дан кад се то десило била сам на неком сликању, и уредник ми је рекао шта јој се десило, сви смо доживели шок. Нико није заслужио да оде на такав начин, поготово она која је била пуна живота - изјавила је Анабела која је открила још неке детаље о покојној певачици:

- Код ње ми се свиђало то што се волела играти у животу, ничега је није било страх. Она је живот доживљавала као једну велику игру. Ја у овим годинама схватам да сам пуно пропустила, а могла сам много више - казала је Атијасова и открила како јој је Ксенија једном приликом помогла:

Фото: АТА имагес

 

- Ксенија је била уз мене у једном моменту када сам била опљачкана, два месеца смо били у једној кући. Дешавало се да ми са естраде радимо цело лето на мору, и онда изнајмимо кућу. Била сам са њом и са њеном екипом, било је јако весело. Једно нерадно вече када сам остала сама, спавала сам и осетила сам присуство некога, и када сам отворила врата видела сам огромну мушку фигуру која претура по мојој торби. Ја сам у том тренутку почела да вриштим, ухватила сам Луну и излетела сам напоље. Ксенија је то чула, а била је на другој страни куће, боса је крернула да трчи према нама да нас спаси - присетила се Анабела.

(SrbijaShowbizz)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".