Ован

Водите активан друштвени живот и радо се појављујете на јавним местима. Прижељкујете нове или необичне емотивне контакте на различитим странама. Оно сто другима делује тешко или немогуће, за Вас постаје доступно и представља уиграну варијанту емотивног освајања. Очекују Вас пријатне промене у односу са партнером.

Вољена особа уме лако да Вас подстакне на позитивну реакцију или на снажне изливе емоција. Стало Вам је да импресионирате једну особу на необичан нацин, смишљате нову љубавну тактику. Уколико сте слободни, пријаће Вам нова љубавна романса. У емотивном заносу, спремни сте да се опробате у неким новим или врло "изазовним" ситуацијама.

Бик

Породични изазови ће добрим делом заокупљати вашу пажњу у приватном животу. Они у везама балансираће између партнера и породице с тим да ће им однос с вољеном особом мало запињати. Самци ће остати код куће.

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци

Ако имате дугу, стабилну везу, ово је период у коме ћете пожелети да промените свој статус. Могуће да ћете још једном изанализирати целу ситуацију. Слободни припадници овог знака ће можда пожелети да обнове старе емотивне везе. Могуће је да се појави нека особа из прошлости са којом сте имали бурну, страсну везу.

Будући да вам је Сатурн сада наклоњен, постоји шанса да веза сада буде настављена на озбиљнијим основама. Схватићете да сте можда раније били превише хировити и да нисте умели да цените партнера на прави начин. Ако сте у браку, бићете на љубавном искушењу. У сваком случају време је као створено за еротска уживања и судбинске сусрете. Могућа је тајна веза са неком особом која ће на вас деловати као магнет.

Рак

Уколико имате потребу да донесете неку битну одлуку када је ваш емотвни живот у питању, најбоље би било да са тиме стрпљиво сачекате и да оставите ствари какве тренутно јесу. Звезде вам нису довољно наклоњеније, због чега је могуће да ће ваши планови кренути “лошим” путем или да се неће остварити оно што желите.

Мало стрпљења и више разумевања и размишљања, ће вам указати када је најбољи тренутак за њихово спровођење.

Лав

Ово је осетљив период за вас по разним аспектима. Могуће су емотивне блокаде у односу са партнером, без обзира да ли имате партнера или сте слободног статуса пратиће вас периоди изолације или емотивне дистанце, разне потешкоће.

Савет је да скупите унутрашњу снагу и да имате пуно стрпљења у очекивању да за вас свићу нови сунчано-љубавни и срећни дани.

Девица

Осећате велики емотивни занос и задовољство у друштву вољене особе. Прија Вам нечије понашање и спремност да Вам угоди на различите начине. Емотивни занос понекад треба контролисати, обратите пажњу на нечије коментаре. Све има прави смисао, ако постоји заједнички договор и добра воља. Прихватите реалну слику у љубавном односу. Суочавање са истином представља растерећење и најављује добар почетак.

Ако сте млади или слободни, очекују Вас занимљиви контакти и нова познанства. Неко ће Вас шармирати својом појавом и стилом понашања. Нема разлога да се понашате сувише строго према вољеној особи. Слободно изразите своја потиснута осећања или намере. Учините неки посебан гест пажње у прилог заједничкој срећи.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

На срећу сплет нових догађаја доноси Вам најлепше задовољство у љубавном животу или у односу са блиском особом. Лакше него обично успевате да привучете нечију пажњу, атмосфера љубави и позитивних емоција уноси нову страст и топле боје у Ваше расположење. Годи Вам интересовање или пажња коју добијате у друштву особа са којима се сусрећете. Имате добар предосећај, прижељкујете нову љубавну романсу, страсну или узбудљиву везу.

У складу са својим темпераментом делујете изазовно или неодољиво на одређене особе. Ако се налазите у љубавној вези, потрудите се да усрећите вољену особу. Понекад је лако испунити нечије жеље и очекивања, под условом да не заборавите на оне праве и најлепше вредности које Вас зближавају у љубавној вези.

Шкорпија

Делујете напето у љубавном односу, не допада Вам се психолошки притисак који осећате и иритира Вас партнерово понашање. Због емотивне несигурности имате потребу да проверавате свог партнера, покушавате да утврдите сличности и разлике које Вас удаљавају. Проверите своје емотивне сумње на време и преузмите иницијативу.

Уколико сте слободни, неко ће Вас шармирати својом атрактивном појавом или необичним стилом удварања. Изузетно Вас привлачи комбинација емотивне, страсне и интелектуалне везе, али особи која се налази у Вашем друштву нешто од тога недостаје. Нема потребе да компликујете свој емотивни однос или да постављате "строге услове", које неко не може да испуни.

Стрелац

Делујете задовољно у нечијем друштву и умете да створите љубавну атмосферу. Важно је да правилно вреднујете нечија осећања, све што се дешава између Вас и вољене особе увек представља "лепши део стварности".

Проналазите смисао у заједничким плановима, постоје "детаљи" који Вас посебно инспиришу. Вољена особа је нестрпљива у ишчекивању да испуните своја обећања, али Ви имате добру љубавну стратегију и ништа не препуштате случају. Радо се одазивате на различите позиве и сјајно користите свој шарм у љубавном освајању. Умете да заблистате у правом тренутку и да привучете нечију пажњу. Обрадоваће Вас једно необично познанство.

Јарац

У позитивном заносу понекад мислите да је све могуће и лако остварити. У љубавном животу или у односу са вољеном особом делујете врло енергично. Имате прилику да чујете позитивне коментаре о свом изгледу и понашању, или о ситуацијама у којима сте оставили запажену улогу. Годи Вам нечија емотивна наклоност и пажња коју добијате. Имате жељу да се наметнете у нечијем друштву и вешто користите своје заводничке способности. Прижељкујете узбудљиву љубавну романсу или страсну везу.

У складу са својим темпераментом и емотивним статусом, одговорите на прилику која Вам се нуди. Ако се налазите у љубавној или брачној вези, очекује Вас задовољство уз вољену особу. Нема потребе да се доказујете на некој другој страни, осим уколико сумњате у будућност своје везе. Ако сте млади или слободни будите довољно тактични, сачекајте на нову љубавну прилику која долази изненада.

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија

Повезаност с вољеном особом биће јака у далеким и необичним темама и бављењима. Пред вама су дани у којим ћете размењивати идеје о свему и свачему, али ће вас то обоје испуњавати. Они који су још сами тражиће особу из својих снова.

Рибе

Водите диманичан живот и често се налазите у интересантном друштву. Пријатне емоције, знаци пажње и нежности уливају позитиван импулс у Ваше распложење. Најлепше задовољство прижељкујете у љубавном животу и у односу са блиском особом. Атмосфера љубави, искрена размена емоција и блиски контакти, имају посебну "чар" која Вас покреће на акцију. Све је лако, када се љубавне коцкице сложе у заједничку слику.

Прија Вам сентиментална нота коју партнер уноси у заједнички живот, моменти романтике и узаврелих страсти делују као посебан изазав. Ако сте млади или слободни, очекују Вас занимљиви контакти. Заблистаћете у правом сјају у љубавној романси са једном несвакидашњом особом. Нема потребе да се Ваша романса заврши на узбудљивом и пролазном флерту, увек постоји и "лепши део стварности" који не треба пропустити.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".