Комшије на Бановом брду, имали су речи хвале за њих, иако су више били спремни да похвале глумца, него његову невенчану супругу.

- Андрија је лик за медаљу. Увек насмејан и духовит. Ништа му није тешко. Често се фотографише са девојкама ту испред улаза или у оближњем шопинг центру. А, његова жена све то посматра са осмехом. Слатка је и она, али није толико духовита као Андрија. Буде и некада намргођена- каже старија госпођа коју смо затекли испред зграде у којој живе Андрија и Сандра.

О њима је причала и једна млађа девојка, која за "Блиц" каже, да су Милошевићи одличне комшије.

- Толико су дивни да је то тешко описати речима. Увек се љубазно јаве. Андрија је увек расположен. Док је Сандра била трудна, све је сам теглио. Из гараже износи десетак кеса, све сам носи. А, када га питамо комшија дал треба помоћ, најљубазније се захвали. Често га комшије из зграде замоле да исприча неки виц и никада му није тешко. Мене да неко толико смара да причам вицеве и да их засмејавам, правила бих се да комшије не видим, али не и он. Баш је прави весељак. Сандра је слатка, али је тотално други тип од њега. Некада мислимо да је љута, али то је њен темперамент. Није весељак као он - каже ова шарматна девојка.

У оближној радњи, говоре, да нису чести купци.

- Ретко када дођу. Можда по неке основне намирнице или ако им нешто у тренутку захвали. Андрија дође онако у кућном издању. И онда остане више него што треба, јер сви хоће да попричају са њим, да се фотографишу. Ова деца из краја често су га смарала да се сликају са њим, а многи од нас га често питамо какве су неке од његових колегиница. Када је снимао “Андрију и Анђелку”, многи су мислили да је у вези са Анђелком. Баш је било смешно, јер је стално морао да говори да су само колеге и другови. А, онда када су схватили да су заиста само пријатељи, онда су га смарали са питањем да ли је Анђелка стварно и у приватном животу духовита, да ли је онако симпатична- кажу за "Блиц" радници из радње у којој сврати Милошевић.

Један старији господин којег је редакција Блица срела испред продавнице казао је:

- Андрија је легенда. Млад, радан, он је понос нашег комшилука. Баш ми је драго што су добили сина, дуго су желели да добију дете. Биће то мали глумац. Не може крушка но под крушком. Она његова је фина. Иду једно уз друго. Али, ми се чини да га она држи под оком. Да не сме од ње да се чује. Да она диригује. Али нека га. Мора неко да обузда тај његов младалачки темперамент.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".