Својим атрибутима и провокативним стајлинзима Ципка никога не оставља равнодушним, а сада је открила да ли тако изгледа само пред камерама.

- Па обучена сам ја радним данима, када немам пословних обавеза, али посао тако налаже, такав нам је посао (смех). Знате да ја увек волим да изгледам топ, да ли је то на плажи, улици или у студију, није важно - признала је Ципка за Гранд неwс те додала да када је реч о послу обраћа пажњу на сваки детаљ.

- Ја обожавам свој посао, уживам да радим и стварно се трудим да увек дам све од себе и што се тиче и стајлинга, изгледа, песама и наступа - рекла је певачица.

Такмичење "Звезде Гранда", многе певаче лансирало је у звезде, а управо то се десило и врцавој Алекандри која не крије да јој је популарност коју је стекла на Грандовој сцени донела све о чему је одувек маштала.

- Јесте након такмичења порасла и цена наступа, ја сам порасла, па мора и цена! Шалим се ја мало, али битно је да све иде по плану, јако пуно радим и баш имам доста гостовања, путујем много. Веома сам задовољна, само да остане овако како јесте. Од једног доброг наступа може да се заради за песму, али ја увек желим оно најбоље и најскупље - поручила је Александра.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".